Back to Question Center
0

Semalat: Cara Ngalangi Sembarang Situs Web Google Chrome Tanpa Ekstensi

1 answers:

Mblokir situs web bisa penting banget kanggo pangguna komputer. Umpamane, sawetara wong bisa nemtokake anak bisa ngakses menyang situs web. Ing kasus liyane, sampeyan pengin browser sampeyan tetep bebas saka ngakses sawetara situs kanthi alasan tartamtu. Ing kasus iki, nggunakake strategi kanggo njaga browser Chrome saka ngakses situs kasebut bisa dadi solusi.

Igor Gamanenko, spesialis ndhuwur saka Semalt , bakal fokus ing pedoman kasebut ing browser Chrome minangka conto, nanging teknik iki bisa uga bisa digunakake ing browser liyane kanthi prosedur sing beda.

Mayoritas obat sing kasedhiya kanggo masalah iki yaiku aplikasi lan ekstensi. Ing sawetara kasus, aplikasi lan ekstensi browser njupuk RAM sing ngganggu kinerja komputer. Ing kasus liyane, ekstensi lan aplikasi bisa nglakokake serangan malware uga akses ora sah sing anjog kanggo mbusak informasi pribadhi. Artikel SEO iki ngandhut loro cara paling apik sing njelasake carane mblokir situs web tanpa nglamar kanggo aplikasi utawa ekstensi:

1. Mblokir Situs web saka Host File

Ngalangi akses situs web saka file inang bisa. Kanggo wong sing nggunakake komputer windows, sampeyan bisa nyegah situs web nggunakake prosedur iki:

  • Klik tombol wiwitan.
  • Ing kolom telusuran sing katon, ketik "C: \ Windows \ system32 \ drivers \ etc" lan tekan enter.
  • Klik tengen lan bukak file 'sarwa dumadi' kanthi nggunakake notepad.
  • Ketik '127.0.0..1 'ing dhasar dokumen, banjur spasi lan URL situs web sing pengin diblokir.
  • Aja lebokna tandha petik ing manual iki.
  • Sampeyan kudu ora nglebokake "http:" utawa "www" sing arep diblokir tanpa diprediksi.
  • Simpen dokumen lan miwiti maneh komputer.

Cara iki mesthi bisa mblokir situs web sing kadhaptar saka akses Chrome. Trik iki bisa nandhang masalah kompatibilitas sistem operasi. Nanging, kerjane ing Windows 7.

2. Mblokir Situs web ing Chrome Kanthi manual

Sawetara kedhaftar bisa nemokake cara kasebut kanthi tèknis tinamtu kanggo makaryakke ing komputer. Ing kasus iki, padha bisa nggunakake browser web Chrome dhewe kanggo matesi akses situs web. Contone, siji bisa nggawe akun supervisor Chrome kanggo nggoleki filter situs web. Kanggo nggawe akun supervisor, sampeyan bisa tindakake prosedur iki:

  • Bukak Chrome lan navigasi menyang setelan.
  • Ing jejere 'wong', klik 'Tambah wong'
  • Tambah wong ing setelan "Kontrol lan deleng situs web kunjungan iki wong" dicenthang.
  • Saka kene, sampeyan bisa ngontrol situs web nggunakake dashboard panganggo sing diawasi.
  • Situs web bisa diblokir saka menu 'ijin' ing 'ngatur situs web'.

Kesimpulan

Nalika nggunakake internet, ana uga kabutuhan kanggo mbatesi akses situs web saka browser. Ing kasus kasebut, wong nggunakake cara sing beda kanggo matesi akses situs kasebut saka browser. Techniques konvensional kanggo matesi akses situs web bisa mbutuhake nginstall ekstensi ing browser kanggo nindakake tugas iki. Wong liya nggunakake aplikasi PC sing mbantu browser mbatesi ngunjungi sawetara situs web. Solusi kasebut duwe kekurangan ing keamanan internet uga kinerja komputer. Pedoman SEO iki nduweni cara kanggo mblokir situs web nganggo cara sing beda-beda. Sampeyan bisa sinau teknik manual utawa mblokir akses menyang situs saka File Inang.

November 29, 2017
Semalat: Cara Ngalangi Sembarang Situs Web Google Chrome Tanpa Ekstensi
Reply