Back to Question Center
0

Semalt: Cara Mbusak Situs Ing Chrome Ing Klik Tunggal

1 answers:

Kadhangkala, sampeyan kudu ngrampungake pengalaman njelajah internet kanthi ngontrol browser web. Umpamane, wong tuwa bisa mbatesi bocah-bocah saka ngakses situs web isi diwasa. Ing kasus liyane, sampeyan bisa uga kudu nyegah situs web tartamtu sing tansah muncul ing wektu tartamtu. Artikel SEO iki bakal mulang sampeyan carane mblokir situs ing browser Google Chrome. Sampeyan bisa ngontrol situs web lan domain sing bisa ngirit nalika sampeyan ana ing browser.

Pedoman iki diterangno, dening Igor Gamanenko, ahli saka Semalt , diwatesi kanggo browser Chrome, nanging uga bisa nggarap browser liyane kanthi ekstensi iki. Tambahan, TemporarySite Blocker bakal dadi extension browser ing diskusi.

Kanggo miwiti nganggo layanan iki, sampeyan kudu tindakake langkah gampang. Sawise nderek langkah kasebut, sampeyan kudu bisa ngontrol situs web ing browser sampeyan. Prosedur iki bisa digunakake ing akeh browser sing nggunakake ekstensi browser sing beda-beda, kajaba sing kudu digunakake kanthi cara liyane.

1. Mlebet ing browser Chrome, navigasi menyang ekstensi ing menu setelan lan nambah TemporarySite Blocker. Kaya kasebut ing ndhuwur, Addon iki bakal dadi pilihan kita.

2. Sawise nambahake Blocker TemporarySite, ana lambang khusus sing katon ing pojok tengen ndhuwur toolbar browser. Iki panel sing bakal digunakake kanggo ngontrol fungsi ekstensi iki..

3. Nalika sampeyan ngeklik lambang iki, sampeyan entuk antarmuka kaya tombol. Sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni pemotret TemporarySite. Sampeyan bisa ngeklik tombol iki kanggo mblokir situs nalika sampeyan ana ing sawijining link.

4. Kanggo nambah situs web, sampeyan bisa pindhah menyang situs web sing pengin ditambahake menyang pemblokiran. Ngaktifake utawa mateni situs saka menu iki. Tombol TSB tetep ing browser Chrome kanggo sampeyan nggunakake saben situs sampeyan kudu ditambah menyang blok block situs Chrome.

Kanggo nyoba ekstensi iki, mung mblokir situs web tartamtu. Coba ngakses kanthi ngeklik pranala. Yen sampeyan entuk pesen "Diblokir" ing browser sampeyan, extension kasebut digunakake. Setelan iki tetep nganti dina sampeyan arep milih blokir situs web tartamtu kasebut.

Sampeyan uga pinter kanggo ndhelikake tombol TSB saka tampilan. Langkah iki bisa nyegah pangguna browser sing apik saka ngaktifake situs web kasebut. Google Chrome uga nduweni watesan kanthi fitur sandi. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nambah langkah-langkah ekstra kanggo pilihan kontrol iki.

Kesimpulan

Kadhangkala, penting kanggo ngontrol lan ngawasi situs web sing bisa digunakake wong ing browser komputer. Nalika sawetara wong bisa nggunakake iki kanggo matesi panggunaan internet anak-anak, liyane bisa mbatesi panggunaan situs web kanggo ngontrol pengalaman browsing. Pedoman SEO iki nduweni informasi babagan carane mblokir situs ing Chrome nggunakake extension TemporarySite Blocker. Sampeyan bisa uga bisa ngaktifake lan mateni situs web kanthi pamblokiran kanthi mangkono matesi panggunaan browser sampeyan. Prosedur iki uga bisa uga ditrapake ing browser liyane karo iki utawa extension browser sing padha.

November 29, 2017
Semalt: Cara Mbusak Situs Ing Chrome Ing Klik Tunggal
Reply