Back to Question Center
0

Semalt: Cara Mbusak Website Ing Google Chrome Ing 14 Langkah-langkah Gampang

1 answers:

Apa anak-anak sampeyan nglampahi akeh jam ing kaca web tartamtu utawa sampeyan nemoni situs web kanthi iklan pop-on lan banner, sampeyan bisa mblokir situs web sing ora dikarepake lan nyinggung saka Google Chrome. Nalika sampeyan ngerti manawa Chrome minangka peramban freeware sing dikembangake lan dikenalaké dening Google, iki pisanan diluncurake ing taun 2008 kanggo para pengguna Microsoft Windows. Salajengipun, Google Chrome dipindhah menyang piranti macOS, Android lan Linux. Saiki, iki minangka platform utama kanggo aplikasi web.

Nalika njelajah internet, sampeyan bisa nemokake akeh situs web bodoh lan ora dikarepake, sing bisa gampang diblok dening ekstensi pihak katelu. Nanging, yen sampeyan ora pengin nggunakake ekstensi, tindakake langkah-langkah 14 langkah-langkah kasebut dening Michael Brown, pakar top saka Semalt Layanan Digital.

Langkah # 1: Goleki blocker web:

Meh kabeh browser web duwe extension Website Blocker. Sampeyan kudu nemokake iku ing Google Chrome kanggo nyegah situs curiga saka nyinder sampeyan.

Langkah # 2: Ngundhuh lan extension:

Yen sampeyan ora duwe ekstensi kanggo mblokir situs sing ora dikepengini, sampeyan bisa ngeklik pilihan gratis ing Setelan Google Chrome lan ngundhuh ekstensi sing dipengini. Sawise diundhuh, ayo extension iki ngakses piranti komputer.

Langkah # 3: Navigasi menyang situs web kasebut:

Langkah sabanjure yaiku kanggo navigasi menyang situs web utawa blog sing pengin diblokir ing Google Chrome.

Langkah # 4: Ikon blocker web:

Ing langkah kaping papat, sampeyan kudu ngeklik lambang biru sing dijenengi minangka Blocker Website. Iku tansah ana ing sisih tengen browser web sampeyan.

Langkah # 5: Nggedhekake wektu:

Kene sampeyan kudu ngetik jam, dina, minggu utawa sasi sampeyan bisa mblokir blog utawa situs web..Wektu kudu mlebu ing Blokir Pilihan iki lan aja lali nyedhiyakake wektu.

Langkah # 6: Nggoleki situs sing diblokir:

Langkah sabanjure yaiku nemokake ekstensi Situs Mbusak ing dhaptar asil mesin telusur .

Langkah # 7: Ngundhuh ekstensi sing dikepengini:

Klik pilihan Free ngundhuh ekstensi sing dipengini menyang Google Chrome. Aja lali klik ing kothak Kebenaran, supaya ekstensi kanggo nindakake macem-macem tugas.

Langkah # 8: Setelan ekstensi:

Saiki sampeyan kudu klik pilihan Ekstensi Setelan kanggo entuk ekstensi sing diisi kabeh.

Langkah # 9: Ketik URL:

Pindhah menyang pilihan Situs Tombol lan ngetik URL sing pengin diblokir. Aja lali klik tombol Add Page lan terus ngalangi minangka akeh kaca web sing dikepengini.

Langkah # 10: Aktifake bukti asli:

Menyang wilayah Aktifake bukti asli lan mriksa tandha sing katon ing ngarep. Banjur sampeyan kudu masang sandhi kanggo mblokir lan mbukak blokir situs web kasebut. Klik ing pilihan Setel Sandi nalika sampeyan milih lan masang kata sandi sing dipengini.

Langkah # 11: StayFocusd:

Ing langkah iki, sampeyan kudu nemokake extension StayFocusd ing asil panelusuran Google.

Langkah # 12: Ngundhuh sing ekstensi:

Klik pilihan Free ngundhuh ekstensi sing dipengini ing Google Chrome. Aja lali kanggo ngidini kanggo owah-owahan sawetara data browsing.

Langkah # 13: Nuduhake situs:

Banjur sampeyan kudu nerusake menyang situs web sing pengin diblokir kanthi ngetik jeneng domain ing browser.

Langkah # 14: Pilihan Advanced:

Sampeyan kudu klik ing area Pilihan Lanjut sing dimaksudake kanggo nyedianake wektu kanggo situs sing pengin diblokir. Aja lali nyimpen setelan sadurunge nutup jendhela.

November 29, 2017
Semalt: Cara Mbusak Website Ing Google Chrome Ing 14 Langkah-langkah Gampang
Reply