Back to Question Center
0

Semalt: Carane WordPress Plugins Bisa

1 answers:

Nggawe plugin WordPress sampeyan dhewe ora angel, lan bisa ngatasi macem-macem masalah situs sampeyan. Nyalin, nyunting, lan mbusak kode kasebut ora cukup amarga sampeyan kudu ngerti cara plugin WordPress bisa digunakake lan cara nganyari file kasebut ing fungsi.php. Plugin iku cara sing aman kanggo ngatur situs sampeyan.

Jason Adler, pakar ndhuwur saka Semalt , njamin yen gampang banget kanggo miwiti karo plugin WordPress sampeyan, lan sampeyan bisa ngerti cara kerja. Plugin Wordpress minangka skrip utawa kode PHP sing bisa ngowahi tata letak situs, katon lan wektu pangiriman sakabèhé. Padha nyedhiyakake fungsionalitas lengkap kanthi pancingan, lan pramila pangertosan carane plugin Plugins karya penting kanggo saben blogger lan webmaster. Kaya tema sing dibutuhake kanggo nambah fungsionalitas lan katon ing situs sampeyan, plugin-plugin WordPress ningkatake kinerja halaman web sampeyan.

1. FTP menyang situs web

Apa sampeyan kudu ngerti cara FTP, lan iki bisa digunakake kanthi nggunakake program FTP tartamtu, kayata Coda. Yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab FTP, kita suggest sampeyan lali langkah iki lan maju kanggo langkah sabanjure.

2. Navigasi menyang folder plugin WordPress

Sawise sampeyan entuk akses menyang situs web liwat FTP, langkah sabanjure kanggo navigasi menyang folder plugin WordPress. Folder iki dumunung ing bagean / wp-content / plugins lan gampang kanggo nemokake.

3. Nggawe folder anyar kanggo plugin

Kanggo saben plugin sampeyan nggawe, penting kanggo nggawe folder sing kapisah. Iki gampang kanggo nggawe, lan sampeyan mung kudu menyang dashboard WordPress lan ketik jeneng folder sampeyan. Ora perlu masang gandhing, spasi, istilah utawa tembung-tembung sing padha sing angel digeti.

4..Nggawe file PHP utama kanggo plugin WordPress

Ing langkah sabanjure, sampeyan kudu nggawe file utami, sing wis dadi file PHP ing folder WordPress plugin sampeyan. Priksa manawa sampeyan wis diwenehi jeneng sing tepat kanggo file iki kayata my-only-plugin.php. Sawise sampeyan jenenge, aja lali sunting file lan nyimpen setelan sadurunge nutup jendhela.

5. Setup informasi plugin

Langkah pungkasan lan salah langkah sing paling penting nyalin lan nyisipake informasi plugin menyang file utama. Sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan wis nemokake kode ing ngisor iki menyang file lan nyimpen setelan kasebut.

/ **

Jeneng Plugin: My Only Plugin

Plugin URI: https://www.abcmywebsite.com/my-only-plugin

Description: Iki plugin WordPress pisananku, lan aku seneng nggawe.

Versi: 2.0

Panganggité: My Name

Penulis URI: https://www.abc.mywebsite.com

* /

Kode iki minangka komentar PHP, sing ora bakal katon langsung ing bagean admin WordPress sampeyan. Nanging, WordPress ora nganggo kode iki lan data sing relevan kanggo ngetokake jeneng plugin lan mbantu sampeyan entuk manfaat saka plugin liyane uga. Sampeyan kudu mangertos informasi kasebut lan ngelingi kode kasebut ing ndhuwur yen sampeyan pengin ngerti cara plugin Plugins bisa digunakake lan nindakake macem-macem fungsi saben dina.

November 29, 2017
Semalt: Carane WordPress Plugins Bisa
Reply