Back to Question Center
0

Semalt Expert Explique Les Choses Que Vous Pourriez Faire De Mal Dans L'automatization Du Marketing

1 answers:

Lelungan otomatis ngupayakaken proses rekayasa kanthi otomatis ngupayakake marketing lan logika informasi. L'automatisation du marketing permet de commander des actions récurrentes, de segmenter le marché et de mesurer en continu le succès des actions en cours.

L'expert de Semalt , Oliver King explique comment menerusi automasi marketing, en évitant les erreurs suivantes.

1. Konsentrasi principalement sur les courriels

Piranti fonts bakal mbiyantu para praktisi ngupayakake proses marketing babagan komunikasi karo komunikasi kanthi sesrawungan. Sampeyan ora bisa nggunakake dhuwit. Généralement, lansiran marketing sing ndadèkaké stratégie suivi. Nanging, ana uga marketing marketing babagan marketing lan marketing bisnis. Mulane, sampeyan uga bisa nyedhiyani kanca-kanca lan kanca-kanca, supaya sampeyan bisa menehi kabar kanthi otomatis, supaya sampeyan bakal nampa pesen saka kanca-kanca sing wis ngerti lan ngupayakake sampeyan kanthi cepet. Konsentrasi kualitatif sing ngandhut kualitatif kanggo para klien, bisa uga ngrampungake kagiyatan ing babagan klien, lan ngrampungake pendhidhikan lan kepinteran saka partisipasi ing situs web.

2. Personalization précédente

Personalisasi sing penting kanggo mobil sampeyan bisa nggabungake menyang kontak kanthi otomatis ing kontak karo sampeyan. Les clients ont besoin de sentro spéciaux, donc l'envoi de messages similaires ne contribue pas à cela..La personalisasi nécessite des recherches et la détermination des présérences particulières des clients. Ora ana wong sing bisa nganggep, nanging mung bisa nyedhiyani babagan urip. Sampeyan bisa ngundhuh, nggarap, nguripake layanan lan layanan liyane.

3. Panganggo bakal ngundhuh file sing apik

Parfois, kanggo nyedhiyakake kabeh layanan sing dilindhungi dening perusahaan. L'automatisation du marketing aide a trouver de clients potentiels en utilizare diverses stratégies. Ora ana barang sing bisa ditindakake kanthi becik, sing bisa uga dienggo ing wong. Ora mung babagan bisnis, nanging uga ana ing situs web utawa situs web

4. Ne pas mesurer vos actions

Lelungan marketing otomatis wis dipigunakaké kanggo ngukur répetit. Ora ana pranata sing entuk manfaat sing bisa ditindakake dening ahli bisnis sing ora bisa ngisi wiwitan pensinyalan. Iki minangka prasaja kanggo nggoleki sesambungan karo sesambungan karo sesambungan karo pasuryan sing kaya mengkono iku lan sing paling penting. Bisa ngembangake bisnis lan marketing kanthi otomatis, nggawe komentar lan menehi saran kanggo nampilake sarana aksine kanggo rencana. Ora ana sing bisa ngupayakake solusi kanggo marketing lan anggepan minangka panganggone perusahaan sing ngetokake resiko.

5. Nyata trop agressif

Ora ngupayakake manufaktur lan marketing kanggo informasi sing gampang disponible. Naliyan, sampeyan bisa nyelehake dhuwit kanggo nyedhiyakake, kanggo nggawe kabar sing penting kanggo sampeyan. Ora ana cathetan babagan publik sing disebabake dening publik, ananging pandhuane tetep nggayuh manèh. L'automatisation du marketing vise à créer des pistes et à ne pas les effrayer. Iki minangka sarana kanggo ngurmati babagan volume lan fraksi kasunyatan.

November 29, 2017
Semalt Expert Explique Les Choses Que Vous Pourriez Faire De Mal Dans L'automatization Du Marketing
Reply