Back to Question Center
0

Semalt Expert Saka Islamabad - Apa Apa Search Engine Spiders Lan Cara Nganggo SEO?

1 answers:

Webmaster akeh prihatin karo tembung kunci lan frase situs web sing padha mikirake search engine s kabeh kunci kanggo ngevaluasi relevansi situs web lan malah ranking. Untunge, SEO modern nyakup akeh perkara lan ora kabeh babagan kata kunci. Ing kasunyatan, ana atusan ewu faktor optimasi mesin telusur sing nyumbang marang peringkat mesin telusur situs web. Kabeh saka label judhul kanggo meta deskripsi lan inbound link penting kanggo pangkat mesin telusur luwih apik. Swara taun, Google, Bing, lan Yahoo wis sinau babagan carane nemtokake situs web sing pangguna-sanak utawa ora, lan cara nimbang kualitas konten kasebut.

Michael Brown, Customer Success Manager Semalt , ngandhani yen kabeh Google lan Bing kudu nggawe referensi indeks situs lan nemtokake kaca web sing nduweni kualitas lan diwenehi wewenang kanggo nampilake ing asil panelusuran.

Minangka kabeh webmaster ngerti, peringkat mesin telusuran ora statis. Kemungkinan sing saingan sampeyan bakal nambah lan ngowahi tembung kunci lan isi sing luwih apik saka sampeyan, lan laba laba Google ora bisa rampung. Mulane sampeyan kudu nganyari isi sampeyan kanthi cepet lan nutupi sawetara topik. Iku bakal sinyal mesin telusur sing situs web aktif lan sehat..

Supaya bebayan crawlers lan bot Google

Ana wektu nalika mesin telusur gampang gampang. Pengembang web lan webmaster nggunakake taktik SEO kanthi ireng beda kanggo ngaplikasi peringkat situs ing asil panelusuran organik. Jamming tembung kunci sing paling misuwur lan digunakake akeh strategi, nanging saiki mesin wis dadi apik kanggo ngenali prilaku kasebut. Nalika laba-laba nglapurake tindak pidana sing terus-terusan, bisa nyebabake larangan permanen utawa pidana sementara. Hukuman iku tamparan ing bangkekan, lan ora bakal ngidini sampeyan nambah peringkat situs web. Akibaté, lalu lintas situs bakal dikurangi amarga mesin sing ora bakal pangkat.

Iku bener sing isi dadi raja, lan yen laba-laba Google weruh sing sampeyan wis maintained situs-user sugeh lan sugih isi, kang bisa manggon nganti pangarepan saka pengunjung lan fokus ing praktik SEO paling apik, sampeyan peringkat situs mesthi bakal nambah. Sampeyan kudu ora bisa nemtokake ranking sampeyan kanthi teknik manipulatif kanggo narik kawigaten pengunjung liyane amarga ora bakal nemu asil sing dikarepake.

Cara liyane kanggo entuk sukses lan tekan ndhuwur

Google lan mesin telusur liane senilai miliaran dollar, lan situs iki ora bisa nggayuh sukses kanthi sumbangan amal. Raksasa mesin telusur iki melu ngedol spasi iklan ing ndhuwur asil panelusuran, lan tawaran klien lan merek ing istilah sing beda-beda kaya kucing lan asu. Nalika wong ngetik query, iklan pop-up utawa banner kanthi otomatis bakal katon. Iku bener cara sing apik kanggo ngliwati crawlers crawler, bot, lan pengiklan mbayar akeh banget kanggo spasi mung nalika kedhaftar klik ing iklan.

Ora ana jaminan yen situs sampeyan bakal entuk peringkat sing apik kayata ana ratusan nganti ewu situs web bisnis ing titik paling dhuwur. Cara paling apik kanggo miwiti yaiku kanggo ngerti apa wae sing wis dilakoni dening webmaster. Kanthi, sampeyan bisa nambah isi lan bisa nambah asil mesin telusur ing situs web sampeyan.

November 29, 2017
Semalt Expert Saka Islamabad - Apa Apa Search Engine Spiders Lan Cara Nganggo SEO?
Reply