Back to Question Center
0

Semalt: WordPress 10 Plugin Paling Apik Ing 2017

1 answers:

Plugin WordPress tanggung jawab kanggo ndawakake fungsi situs web. Iku uga nambah fitur-fitur anyar kanggo situs e-commerce lan blog lan ditulis ing basa pemrograman PHP. Plugin nggawe gampang kanggo nambah barang anyar, werna, lan tata letak menyang situs web kita.

Milih WordPress pangalusna plugin bisa dadi sibuk, nanging kene Frank Abagnale, spesialis paling apik Semalt , wis ngrembugake 10 plugin WordPress paling kondhang ing taun iki.

1. WordPress SEO dening Yoast

Iku salah sijine plugin WordPress paling misuwur lan digunakake dening Yoast. Plugin SEO iki mbantu nambahake judhul lan deskripsi menyang kiriman blog lan ngidini sampeyan nambah grafik mbukak lan meta data. Sampeyan uga bisa nindakake analisis kaca, bisa nerbitake sitemaps xml lan nindakake luwih akeh karo plugin lengkap iki.

2. BackupBuddy

BackupBuddy iku gampang kanggo nggunakake lan WordPress WordPress plugin. Iki bakal nggawe cadangan file lan mbantu jadwal artikel sampeyan. Kajaba iku, BackupBuddy mbantu nglindhungi isi web sampeyan saka maling lan virus. Iku tansah file disimpen ing méga lan kenangan liyane.

3. W3 Total Cache

Kecepatan situs web sampeyan penting banget kanggo ditingkatake search engine peringkat. Kanthi W3 Total Cache, sampeyan bisa ngoptimalake kacepetan situs lan bisa ngurangi wektu loading, sing bakal ngurangi tingkat bouncing sampeyan.

4. WPForms

WPForms minangka salah sawijining plug-in pangguna lan paling apik kanggo tanggal..Iku mbantu nyeret lan nyelehake pembangun formulir online lan ngidini sampeyan kanthi gampang nggawe formulir langganan email, formulir pembayaran, wangun order, lan jinis formulir online liyane. Versi gratis iku apik kanggo diterusake, nanging sampeyan uga bisa nyoba versi mbayar.

5. OptinMonster

Yen sampeyan email utawa pemasar media sosial, sampeyan pengin nyoba OptinMonster. Iku plugin WordPress sing gedhe lan apik banget lan akeh digunakake dening pengusaha. Iki mbantu sampeyan nambah jumlah pelanggan email lan ngowahi pelanggan dadi para pembeli seneng.

6. Ngedit Aliran

Kanthi Edit Flow, sampeyan bisa ngowahi artikel sing wis ditulis sadurunge ing wektu sing ora. Plugin WordPress iki mbantu ngatur kalender editor, komentar, lan postingan blog kanthi rutin. Sampeyan bisa nyetel setelan kasebut miturut syarat sampeyan lan rencana strategi marketing kanggo asil sing paling apik.

7. Soliloquy

Aman ngomong menawa Soliloquy minangka plugin WordPress paling apik kanggo situs web sing responsif. Iki ngijini sampeyan nambah kinerja situs sampeyan tanpa nyakiti SEO. Plugin gampang diinstal lan dikemas kanthi slider lan blazer sing beda kanggo dipilih.

8. Sucuri

Sucuri minangka plugin lengkap sing mbantu sampeyan ngawasi safety lan keamanan situs web sampeyan. Yen sampeyan pengin nyegah peretas utawa virus saka nyerang situs sampeyan, sampeyan kudu njaluk Sucuri amarga menehi tandha-tandha wektu nyata, scanner keamanan, lan layanan pambusak malware.

9. Ngiringan Sosial Bar

Bar Social Floating minangka salah sijine plugin media sosial sing paling apik. Iku sampurna kanggo situs WordPress lan duwe akeh pilihan media sosial. Plugin iki ngidini sampeyan nambah pranala media sosial sing migunani kanggo ngobrol liyane lan akeh kedhaftar.

10. Disqus

Plugin WordPress default iki nduweni opsi akeh lan ngatur komentar situs sampeyan. Iku plugin pihak katelu ngompliti sing ora mengaruhi server lan nglakokake macem-macem tugas.

November 29, 2017
Semalt: WordPress 10 Plugin Paling Apik Ing 2017
Reply