Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugins Kanggo Site Maintenance

1 answers:

Miwiti ing pasar plugin WordPress minangka salah sawijining tantangan paling angel kanggo pangembang. Nemokake titik entri mesthi angel, nanging sampeyan bisa tetep adoh saka kompetisi karo sawetara tip sing gampang. Bab sing paling penting sing kudu sampeyan gunakake yaiku ngerteni pemanggih sing dadi trend lan bermanfaat kanggo situs sampeyan. Plugin sing paling apik nuduhake pangguna lan pangembang sing njaga situs sampeyan saben dina lan mbantu nambah kinerja situs sakabèhé.

Yen sampeyan bingung babagan plugin WordPress sing arep dilakoni, kene Ross Barber, pakar paling apik Semalt , nduweni daftar enem plugin penting kanggo pangopènan situs.

1. Antispam Bee

Minangka webmaster utawa blogger, sampeyan ngerti yen jumlah komentar spam tambah ing internet lan ora ana cara sing bener kanggo nyingkiri komentar spam. Kanthi matur nuwun sanget, kita gadhah plugin Antispam Bee, ingkang mbingahaken pikiran lan pinunjul. Plugin gratis iki narik komentar spam lan wis dipercaya ratusan nganti ewu pengguna online. Iku apik kanggo panggunaan komersial lan pribadi lan ora larang regane sampeyan. Yen sampeyan ora duwe akses menyang Akismet amarga alasan sing ora bisa ditemokake, plugin iki bener kanggo sampeyan.

2. Jetpack

Iki plugin WordPress minangka salah siji sing paling apik kanggo pangopènan situs. Jetpack ora misuwur minangka plugins liyane, nanging iku apik. Iki mbantu ningkatake fungsi situs sampeyan..Jetpack jumbuh karo fitur migunani lan menarik sing bisa digandhengake. Highlights kalebu laporan analitis wektu nyata, pangiriman isi, bantuan milih gambar lan tema seluler sing entheng.

3. Duplicator

Yen sampeyan kecewa amarga kacepetan alon situs sampeyan lan ora duwe file serep, sampeyan kudu nyoba Duplicator. Iku salah siji sing paling apik lan paling dipercaya WordPress Plugins kanggo pangopènan situs. Duplicator ngijini sampeyan nggawe file serep ing kahanan darurat lan ngijini sampeyan ngalihake data saka sak panggonan kanthi tanpa masalah. Sampeyan mung kudu nginstal plugin iki lan nggawe karya luwih gampang lan luwih cepet tinimbang sadurunge.

4. Tema Priksa

Priksa Tema mbantu sampeyan mriksa apa tema situs sampeyan anyar lan minangka standar WordPress utawa ora. Iku bener plugin sing dipigunakaké déning panganggo wordpress.org lan mbantu nguji tema kanggo pengiriman direktori lan nyimpen file backup sing apik kanggo pihak sampeyan.

5. Gampang Informasi Manajer

Nganyari situs WordPress sampeyan tanpa plugin bisa dadi kerumitan utamané nalika sampeyan mbukak website beda-beda bebarengan. Kanthi Gampang Update Manager, saiki gampang kanggo sampeyan ngontrol pirang-pirang situs, tema, konten, lan plugin ing wektu sing padha. Sisih paling apik yen plugin iki gampang lan trep kanggo digunakake lan bisa diundhuh saka internet. Sawise diinstal, sampeyan bisa nggunakake plugin iki kanggo nggawe file serep kaping lan bisa ngontrol situs web utawa blog kanthi beda ing wektu sing padha.

6. Yoast SEO

Yoast SEO iku salah siji sing paling apik lan digunakake WordPress plugins kanggo tanggal. Wis akeh fitur lan digunakake dening meh kabeh webmaster utawa blogger. Fitur-fitur utami kalebu peningkatan XML sitemap, nambah judhul SEO, deskripsi, lan breadcrumbs menyang situs sampeyan.

November 29, 2017
Semalt: WordPress Plugins Kanggo Site Maintenance
Reply